بهترین مکان های دیدنی قصرقند Qasr-e-qand
به گزارش ناق، شهرستان قصرقند در استان سیستان و بلوچستان از سوی شمال به بخش آهوران، از جنوب به چابهار، از خاور به شهرستان سرباز و از غرب با نیکشهر همسایه است. قصرقند زمانی پایتخت مکران بوده و ایرج افشار سیستانی در زمانی که کتاب تاریخ بلوچستان را به نگارش درآورد از قصرقند به عنوان پایتخت مکران یاد نموده است.شهرستان قصرقند با جاذبه های زیبای گردشگری از جمله رودخانه دائمی کاجو با چشم انداز منحصر فرد، وجود تمساح پوزه کوتاه ایرانی در روستای کوشوک، قلعه های تاریخی قصرقند و بگ، منطقه گرشگری پاسیلو تلنگ و … یکی از مناطق دیدنی استان سیستان و بلوچستان می باشد. در ادامه مطلب همراه خبرنگاران باشید تا با مکان های دیدنی قصرقند بیشتر آشنا شوید.
رودخانه کاجو
این رودخانه، از کوه های آهوران لاشار، در شمال بخش قصرقند، سَرچشمه گرفته و در جهتی شمالی-جنوبی، بسوی قصرقند حرکت می کند و در بین جهت سیلاب های کوچک و بزرگ، مسیل های اطراف خود را، در آن ها رها می کند. رودخانه کاجو، پس از عبور از جوار قصرقند، به طرف غرب تغییر جهت می دهد و پس از طی حدود 20 کیلومتر، جهت خود را به سوی جنوبِ غربی و جنوب عوض می کند و وارد جلگه دشتیاری می شود و پس از پخش سیلاب های عظیم خود در این جلگه، در نهایت، پس از پیوستن به رودخانه سرباز، به دریای عمان می ریزد.
بلیط هواپیما در طاهاگشت
قلعه تاریخی قصرقند
این قلعه تاریخی از جانب شمال غربی - جنوب شرقی و جنوب از طریق خانه های مسکونی احاطه شده است و از جهت شمال و شمال شرقی به نخلستان محدود می شود.این قلعه قدیم الایام مقر حکمرانی حاکمان بوده است . با توجه به نوشته ها و کتاب هایی که در خصوص مکران زمین و کرمان تالیف شده است می توان گفت که تاریخ ساخت قلعه به دوره های قبل از صفویان باز می شود .قلعه بر روی تپه ای دست ساز به ارتفاع 10 متر قرار گرفته و ابعاد تقریبی این مجموعه 100 متر در 60 متر و محدوده حاکم نشین آن 30 در 45 متر است. ورودی قلعه در ضلع جنوبی آن بوده و حاکم نشین در قسمت شرقی و بلند تر از سایر قسمتها قرار داشته اتاقهایی که در ضلع غربی قلعه ساخته شده است آخرین بار از آنها به عنوان ساختمان ژاندارمری استفاده شده است.
تپه دمبیگان قصرقند
تپه دمبیگان قصرقند در جنوب شرقی قصرقند واقع شده است.سطح محوطه پوشیده از قطعات سفالی منقوش به نقوش برجسته و نقوش تزئینی نقاشی شده و ساده است.سفال های سطحی محوطه از نوع سفال های دست ساز خشن و چرخ ساز است که از این نوع سفال ها می توان از خمره هایی نام برد که قطعات شکسته آن ها در سطح محوطه به وضوح قابل رویت است.در قسمت جنوب غربی محوطه حاشیه رودخانه پاسک، تپه طبیعی از نوع رسوبی وجود دارد که در قسمت های مختلف آن آثاری از قطعات سفالی ظروف شکسته به چشم می خورد، ظروفی از قبیل کاسه لیوان که مزین به نقوش تزئینی از جمله نقوش هندسی و نقش بز و نقوشی تزئینی از گل و تکه هایی از کاسه های شکسته و کوچک سنگ مرمر پراکنده هستند.
قلعه تاریخی بگ مربوط به سدهٔ 7 ه .ق تا دوره قاجار است و در شهرستان قصرقند، بخش ساربوک، روستای بگ واقع شده و این اثر در تاریخ 12 بهمن 1381 با شمارهٔ ثبت 7259 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. قلعه تاریخی بگ دروستای بگ قرار گرفته است .روستای بگ که در15 کیلو متری غرب شهر قصرقند قرار گرفته است و یکی از روستاهای شهرستان نیکشهر و دهستان ساربوک است وبا شهر نیکشهر حدودا 50 کیلومتر فاصله دارد .
لمینت دندان کامپوزیت دندان ایمپلنت ارتودنسی
منبع: تاپ تراول