طرز تهیه کیک گلابی از نوع شکلاتی؛ مدرن و مجلسی
به گزارش ناق، گلابی یکی از میوه های خوش عطر و طعم فصل تابستان است که کمتر کسی می تواند از آن بگذرد! این میوه زیبا دارای خواص بسیار زیادی است و هواداران بسیار زیادی دارد. امروز در خبرنگاران آموزش کیک گلابی را آماده کردیم تا اگر شما هم علاقه به این میوه و تهیه کیک دارید در این روزهای قرنطینگی که راهی جز در خانه ماندن نداریم، به راحتی بتوانید در کنار تفریح و گذراندن وقت، یک عصرانه بی نهایت خوشمزه و دلچسب را برای خود و خانواده تهیه کنید و از آن لذت ببرید. یک کیک شکلاتی به اندازه کافی مجذوب کننده و خوشمزه هست حالا تصور کنید این کیک شکلاتی با گلابی ترکیب گردد و بافتی خیس و لطیف ایجاد کند! لذت خوردن اینچنین کیکی صد برابر می گردد! ترکیب گلابی آبدار و خوشمزه، در کنار عطر شکلات طعم بسیار دلنشین و خاصی ایجاد می نماید. توصیه می کنیم این کیک بی نظیر را از دست ندهید و همین الان برای تهیه آن دست به کار شوید. این کیک لطیف با عطر شکلات و طعم دلپذیر گلابی های به کار رفته در آن که بعد از پخت کاملا نرم و خوشمزه تر می گردد، بسیار لذیذ و خوش طعم است. مواد این کیک هم در دسترس است و به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید.
با ما در خبرنگاران بلاگ همراه باشید با آموزش این کیک خوش طعم و لذیذ!
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 180 گرم |
پودر کاکائو | 25گرم |
ماست | یک سوم پیمانه |
شیر | یک سوم پیمانه |
شکر | سه چهارم پیمانه |
روغن مایع | یک سوم پیمانه |
گلابی | دو تا سه عدد |
گردو خردشده | دوتا سه قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پودر دارچین | نصف قاشق چای خوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
جوش شیرین | یک چهارم قاشق چای خوری |
موز | در صورت تمایل یک عدد خردشده |
1- ابتدا آرد را داخل ظرفی بریزید. پودر کاکائو را به آرد اضافه کنید.
2- بکینگ پودر را هم به آرد و پودر کاکائو اضافه کنید. جوش شیرین و نمک و سپس پودر دارچین را نیز به همین ترتیب اضافه کنید.
3- این مواد خشک را با هم مخلوط و ویسک کنید و بعد الک کنید تا به خوبی مخلوط شوند و آرد سبک گردد و گلوله نداشته باشد.
4- در ظرفی ماست را بریزید. سپس یک سوم پیمانه شیر را به ماست اضافه کنید و سپس شیر و ماست را با هم مخلوط کنید تا مایعی غلیظ به غلظت فرنی تشکیل گردد.
5- فر را روشن کنید و روی دمای 180درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا در فاصله ای که مواد کیک را آماده میکنید، فر کاملا داغ گردد و برای انتقال کیک به فر برای پخت آماده باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت گلابی و بادام
حالا در ظرفی بزرگ تر شکر را بریزید و تخم مرغ ها را به شکر اضافه کنید.
6- سپس وانیل را هم به تخم مرغ و شکر اضافه کنید.
با همزن برقی آغاز کنید به همزدن تخم مرغ و شکر و این مواد را تا جایی هم بزنید که تخم مرغ ها پفکی و حجیم گردد و رنگی کرم رنگ و حالتی کشدار پیدا کند.
7- سپس روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ و شکر حجیم شده اضافه کنید.
حالا کمی از مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو که در ابتدا الک کردید را روی مواد تخم مرغی الک کنید و سپس هم بزنید.
8- بعد مقداری از مخلوط شیر و ماست را به مواد اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل کیک سیب و گردو
دوباره کمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و بعد مخلوط شیر و ماست را بریزید.
به همین ترتیب ادامه دهید تا مخلوط آرد و مخلوط ماست و شیر کامل به مواد اضافه گردد.
9- دقت کنید که مقداری از مخلوط آرد را که ریختید بعد کمی مخلوط ماست و شیر بریزید و دوباره همین کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید. یکبار آرد بریزید و یکبار مخلوط شیر و ماست را و مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید.
بهتر است هم زدن این مراحل را با همزن دستی یا ویسک انجام دهید. حالا یک مایع شکلاتی خیلی مجذوب کننده دارید!
بعد از آماده شدن مواد کیک، در نهایت درصورت تمایل یک عدد موز را خرد کنید و به موادکیک اضافه کنید.
10- گلابی ها را هم نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید. میتوانید برش های بزرگتری از گلابی داشته باشید و داخل کیک بریزید.
هم بزنید و مواد را با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید تا گلابی ها هم با مواد مخلوط شوند.
11- قالب کیک را آماده کنید. برای این کیک از قالب هجده تا بیست سانت میتوانید بهره ببرید. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. نیازی به چرب کردن قالب نیست.
مواد کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی مواد را صاف و یکدست کنید.
سپس روی مواد گردوی خرد شده بریزید. گردو را می توانید داخل مواد هم اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کیک
حالا قالب را داخل فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد بگذارید و بین چهل تا پنجاه دقیقه زمان بدهید تا کیک کاملا بپزد.
بعد از چهل دقیقه پخت کیک را با چاقو یا سیخ چوبی وخلال دندان تست کنید و اگر چیزی به سیخ نچسبید به این معنی ست که کیک کاملاپخته است و میتوانید فر را خاموش کنید.
مخلوط شکلات تلخ و شیری | دو سوم پیمانه |
خامه صبحانه | یک سوم پیمانه |
کره | 30گرم |
1- شکلات را خرد کنید و در کاسه ای مناسب بریزید و روی بخار کتری یا داخل مایکروفر بنماری کنید تا کاملا ذوب گردد.
سپس سی گرم کره را اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا کره داخل شکلات ذوب گردد.
2- سپس به سرعت خامه صبحانه را اضافه کنید. بعد از اضافه کردن خامه صبحانه، یک دقیقه زمان دهید و بعد خامه را هم بزنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست گردد و مخلوطی نسبتا غلیظ از شکلات حاصل گردد.
حالا برای نیم تا یک ساعت این مواد را داخل یخچال یا ترجیحا اگر زمان کمی دارید داخل فریزر قرار دهید تا کمی سفت گردد و قابلیت فرم گیری بهتری بر اثر سرما پیدا کند.
3- بعد گاناش را داخل قیف با سر ماسوره ساده با طرحدار بریزید. و روی کیک سرد شده به هر شکلی مایلید پایپ کنید. یا همانطور ساده با قاشق روی کیک بریزید و صاف کنید.
کیک گلابی بی نظیر و خوش عطر و طعم شما آماده است!
دیگر نیازی نیست صبر کنید! حالا فقط یک برش زیبا ازاین کیک فوق العاده کافی است تا یک روز عالی برای شما بسازد و با ترکیب طعم دلنشین شکلات و گلابی، تلخی این روزها را برای دقایقی هم شده از شما دورکند و کامتان را شیرین کند.
نکات تهیه کیک گلابی شکلاتی
- حتما فر را ده دقیقه قبل از آغاز کار روشن کنید. این کار را بهتر است قبل از تهیه مواد کیک انجام دهید تا فر کاملا داغ گردد.
- به جای پودر دارچین بهتر است از دو عدد هل سائیده بهره ببرید. هل هم در کنار عطر کاکائو و شکلات طعم بسیار خوبی به این کیک می دهد.
- استفاده از موز در این کیک کاملا اختیاری است و میتوانید حذف کنید ولی طعم بسیار دلنشینی به کیک می دهد.
- مقدار شکر را در کیک میتوانید به یک پیمانه افزایش دهید ولی ترجیحا مقدار آن را افزایش ندهید مخصوصا اگر کیک را با گاناش یا سس و خامه سرو میکنید.
- گلابی ها را میتوانید نگینی خرد کنید و در کیک بهره ببرید و با برش های بزرگتری بدهید و روی کیک بچینید.
- گلابی ها را از وسط نصف کنید، هسته های آن ها را خارج کنید و سپس زمانی که مواد کیک را داخل قالب ریختید، روی مواد کیک به هر صورتی که دوست دارید بچینید و روی آن گردو بریزید سپس در فر قرار دهید.
- گلابی ها در فر پخته و نرم می شوند و به شدت طعم آن با کیک دلپذیر می گردد!
- گردو را هم در صورتی که تمایلی ندارید می توانید حذف کنید.
- این کیک بدون گاناش هم فوق العاده خوشمزه است. بافتی بسیار لطیف و نرم دارد و گلابی ها هم در کیک کاملا پخته و نرم می شوند و باعث می گردد بافتی بسیار لطیف داشته باشد.
امیدوارم از طرز تهیه کیک گلابی شکلاتی خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.
منبع: اُکالا