مهر اصالت یونسکو بر 7 اثر صنایع دستی سیستان و بلوچستان
به گزارش ناق، معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: تا به امروز هفت اثر از صنایع دستی این استان توانستند مهر اصالت یونسکو را دریافت کنند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، بهروز عیسی زهی شنبه 7 تیر اضافه کرد: در سال 91 چهار اثر صنایع دستی سیستان و بلوچستان شامل 2 اثر سفال کلپورگان از مروارید دهواری، خامه دوزی شهین شهرکی و سوزن دوزی زرخاتون عظیمی از این استان پیروز شدند نشان یونسکو را دریافت کنند.
وی گفت: 2 اثر سوزن دوزی از فرنگیس جمالزهی و حور بی بی جمالزهی و یک اثر خامه دوزی سیستان از مریم قادری در سال 97 اصلت یونسکو را دریافت کردند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: 25 اثر صنایع دستی این استان نیز در سال 98 نشان ملی مرغوبیت را دریافت کردند و امسال از میان این آثار برترین ها برای دریافت مهر اصالت یونسکو کاندید می شوند.
عیسی زهی ادامه داد: نشست اعطای نشان ملی مرغوبیت و مهر اصالت یونسکو هر 2 سال یکبار برگزار می شود که به احتمال زیاد این نشست امسال برگزار خواهد شد.
وی گفت: آثار برای دریافت مهر اصالت باید ویژگی هایی مانند نوآوری، حفظ اصالت، استفاده از مواد اولیه ارگانیک و طبیعی و استفاده نکردن از مواد غیرطبیعی داشته باشند.
منبع: همشهری آنلاین