5 نکته مهم درباره پخت ماکارونی ساده و مجلسی

به گزارش ناق، ماکارونی به شیوه سنتی همراه با مایه گوشتی در ایران بسیار محبوب و پر هوادار است و به خصوص بچه ها به این غذا علاقه زیادی دارند. ماکارانی به علت داشتن فیبر و نشاسته دارای مواد مغذی است و می توان گفت یک غذای پرکالری محسوب می گردد.

5 نکته مهم درباره پخت ماکارونی ساده و مجلسی

خبرنگاران | ماکارانی، ماکارونی یا پاستا یکی از غذا های محبوب دنیاست که پیشینه آن به کشور ایتالیا برمی گردد. در ایتالیا سالانه بیش از 300 نوع پاستا خشک فراوری می گردد که هر کدام با روش ها و در طعم های بسیار متفاوت و متنوع طبخ می شوند.

به گزارش خبرنگاران ؛ ماکارونی به شیوه سنتی همراه با مایه گوشتی در ایران بسیار محبوب و پر هوادار است و به خصوص بچه ها به این غذا علاقه زیادی دارند. ماکارانی به علت داشتن فیبر و نشاسته دارای مواد مغذی است و می توان گفت یک غذای پرکالری محسوب می گردد.

در این مطلب به آموزش تهیه ماکارونی به شیوه سنتی پرداخته ایم که در خاتمه به 5 نکته مهم درباره پخت ماکارانی اشاره خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه ماکارونی

گوشت چرخ نموده: 300 گرم

ماکارونی: 700 گرم

پیاز بزرگ: 1 عدد

سیر: 2 حبه

رب گوجه فرنگی: 5 قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری و پودر پاپریکا: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

سیب زمینی برای ته دیگ: 1 عدد

طرز تهیه ماکارونی

1 ـ ابتدا پیاز را پوست و سپس با رنده ریز رنده و یا با دستگاه غذاساز خرد کنید. پیاز خرد شده را همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز سبک و طلایی گردد؛ سپس سیر خرد شده را اضافه کنید.

2 ـ کمی زردچوبه به سیر و پیاز بزنید؛ سپس گوشت چرخ نموده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت کاملا باز و با پیاز مخلوط گردد. نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و پودر پاپریکا را اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت حدودا 2 دقیقه با پیاز و ادویه ها تفت بخورد؛ سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدهید و بعد نصف فنجان آب جوش را داخل ماهی تابه بریزید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید و حدودا 30 دقیقه زمان بدهید تا گوشت با حرارت کم بپزد. مراقب باشید آب مایه گوشتی چفت نگردد و ته نگیرد.

3 ـ در این فاصله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب کنید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس ماکارونیرا خرد کنید و داخل آب جوش بریزید. کمی نمک و روغن به آب جوش اضافه کنید و ماکارانی را یکبار به صوتر خیلی آرام هم بزنید تا به هم نچسبد. اجازه بدهید ماکارونی حدودا 2 دقیقه بجوشد و وقتی کمی نرم شد، آبکش کنید و بعد ماکارانی را با آب سرد بشویید. (معمولا روی بسته های ماکارانی مدت زمان جوشاندن آن درج شده است.)

4 ـ ته قابلمه کمی روغن برزید و حلقه های سیب زمینی را بگذارید. حالا به صورت لایه به لایه از ماکارانی و مایه گوشتی داخل قابلمه بریزید و با چنگال هم بزنید. این کار را تا زمانی که ماکارونی و مایه گوشتی تمام گردد، ادامه بدهید. قابلمه را روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید و درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید. نیم ساعت زمان ضروری است تا ماکارونی دم بکشد؛ سپس آماده سرو است، نوش جان.

5 نکته درباره پخت ماکارونی

1 ـ ماکارونی را حتما بعد از آبکشی با آب سرد بشویید تا نشاسته های اضافه آن شسته گردد. در این حالت مایه گوشتی بهتر به خورد ماکارانی می رود و ماکارونی کالری کمتری خواهد داشت.

2 ـ داخل آب ماکارونی فقط نمک بریزید و هرگز زردچوبه اضافه نکنید؛ چون رنگ و طعم ماکارونی را تغییر می دهد.

3 ـ برای جوشاندن ماکارونی حتما از قابلمه بزرگ بهره ببرید تا جای ماکارونی تنگ نباشد. اگر قابلمه کوچک باشد، نشاسته هایی که از ماکارونی خارج شده است، دوباره به خورد ماکارنی می رود و طعم ماکارونی را تغییر می دهد؛ بعلاوه باعث جذب کالری بالاتری می گردد.

4 ـ اگر دوست دارید برای تهیه ماکارونی از زعفران بهره ببرید، هرگز آن را به مایه ماکارونی اضافه نکنید؛ بلکه زعفران را مستقیم روی خود ماکارانی بریزید.

5 ـ اگر می خواهید ماکارونی شما کم روغن باشد و بیش از حد چرب نگردد، می توانید به جای روغن بیشتر از آبی که ماکارونی را داخل آن جوشانده اید، بهره ببرید. به این صورت که چند قاشق از از آب لعاب دار ماکارونی بردارید و داخل مایه گوشتی بریزید.

منبع: فرادید
انتشار: 25 آذر 1401 بروزرسانی: 25 آذر 1401 گردآورنده: nagh.ir شناسه مطلب: 2131

به "5 نکته مهم درباره پخت ماکارونی ساده و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته مهم درباره پخت ماکارونی ساده و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید