طرز تهیه بستنی آلبالویی؛ با طعم بستنی بیرون!
به گزارش ناق، بستنى جز مجذوب کننده ترین خوراکى هاى دنیاست؛ مشکل بیشتر افراد با بستنی های اماده، مواد افزودنی ، رنگ های خوراکی و… است. بستنی رو میتونید توی خونه با میوه های طبیعی و سالم و به همون خوشمزگی بیرون درست کنید! امروز با خبرنگاران بلاگ همراه باشید برای آموزش بستنی آلبالویی مجذوب کننده.
آلبالو بى هسته | 2 لیوان |
موز | 2 عدد میانه |
خامه صبحانه | 200 گرم |
شکر | 3-5 قاشق غذاخورى |
مراحل تهیه بستنی آلبالویی در خانه:
1- آلبالوهای بدون هسته و موز پوست کنده و تکه شده رو حداقل 24 ساعت توی فریزر بزارید.
2- بعداز 24 ساعت، میوه هاى یخى رو داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزین و پوره کنین.
3- بعد از اینکه میوه ها کاملا پوره و باهم مخلوط شدن، خامه و شکر رو اضافه کنین و حدود2 تا 3 دقیقه با دور تند مخلوط کن مواد رو باهم ترکیب کنید. (چندتا آلبالو رو نگه دارین)
4- بعد مخلوط شدن خامه و شکر با پوره، تکه های میوه به ترکیب اظافه کنین و خیلى کوتاه مخلوط کن رو روشن کنین؛ که تیکه هاى میوه بیشترى داخل بستنى هیجان انگیزتون به چشم بیاد!
5- مواد رو داخل یه ظرف مناسب بریزین و بذارین تو فریزر.
6- بعد از یک ساعت، ظرف بستنى رو بیرون بیارین و با یاری قاشق اونو هم بزنین.
نکته: دقت کنین که از کناره هاى ظرف غافل نشین و همه ى بستنى چسبیده به دیواره ى ظرف رو جدا کنین و با باقى بستنى مخلوط کنین. (چون نباید اجازه بذین بستنى یخ کنه، معمولا از همون دیواره هاى ظرف آغاز به یخ زدن مى کنه.)
7- بعداز یک ساعت اول، شما باید هر نیم ساعت این همزدن رو تکرار کنین. بعد از تکرار هم زدن بستى حدود 20 مرتبه، به بستنى یه شب تا صبح استراحت بدین. صبح بستنى شما آمادست!
امیدوارم درست کنین و دوست داشته باشین و لذت ببرین. نوش جان! برای مشاهده سایر دسرهای مجله خبرنگاران، کلیک کنید.
منبع: اُکالا