طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر (با خمیرمایه و بدون خمیرمایه)

به گزارش ناق، برای تهیه خمیر پیتزا با شیر در خانه، می توانید از دو روش مختلف با خمیر مایه و بدون مخمر بهره ببرید و یک خمیر پیتزا حرفه ای و فوری درست کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر (با خمیرمایه و بدون خمیرمایه)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - یکی از بهترین روش های تهیه خمیر پیتزا خانگی که لطیف و خوش طعم باشد، طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر است. این خمیر پیتزا را هم می توانید با مخمر و هم بدون مخمر تهیه کنید که البته روش های متفاوتی دارد. در این مطلب هر دو روش درست کردن خمیر پیتزا خانگی با شیر را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

در این مطلب می خوانید:

  • 1) طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر (با خمیر مایه)
  • 2) طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر (بدون خمیر مایه)

1) طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر (با خمیر مایه)

مواد لازم:

  • شیر ولرم: 1 پیمانه
  • آرد سفید: 2.5 پیمانه
  • خمیر مایه: 1.5 قاشق مربا خوری
  • نمک: 1 قاشق مرباخوری
  • شکر: 1 قاشق مرباخوری
  • کره آب شده: یک چهارم پیمانه

مراحل تهیه:

1. شیر را با خمیر مایه، شکر و کره ذوب شده در یک ظرف عظیم بریزید و مخلوط کنید تا مواد کاملا در شیر حل شوند.

2. پس از حل شدن مواد در شیر، نیمی از آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا غلظت آن به اندازه غلظت مایه کیک بشود.

3. حالا برای اینکه خمیر مایه فعال شود و حباب های ریز روی آن ایجاد شود، روی ظرف را با پارچه ای عظیم بپوشانید و حدود 10 دقیقه آن را بگذارید در گوشه ای بماند.

4. پس از 10 دقیقه پارچه را از روی ظرف بردارید و نمک و نیم دیگر آرد را در چند مرحله به مایه اضافه کنید. مایه را هم بزنید تا کم کم خمیر پیتزای شما شکل بگیرد.

5. مایه باید در این مرحله، شکل خمیر به خود گرفته باشد اما هنوز به دست بچسبد.

6. روی یک تخته آرد بپاشید و خمیر را روی آن خوب ورز دهید. اگر لازم بود کم کم روی خمیر آرد بپاشید تا جایی که دیگر به دست نچسبد.

7. پس از 10 دقیقه ورز دادن خمیر، دیواره های یک کاسه عظیم را کمی چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. روی کاسه را سلفون بکشید و بعد با دستمال بپوشانید.

8. بگذارید این خمیر برای مدت 1 تا 2 ساعت در جای نسبتا گرمی استراحت نموده و حسابی پف کند.

9. پس از این مدت، زمانی که خمیر حداقل 2 برابر اندازه اولش پف نموده است. خمیر پیتزا با شیر شما آماده استفاده می باشد.

2) طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر (بدون خمیر مایه)

مواد لازم:

  • شیر: یک استکان
  • روغن مایع: یک استکان
  • آرد سفید : 3/5 لیوان
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد متوسط
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
  • شکر : یک قاشق مرباخوری
  • نمک: به میزان لازم

مراحل تهیه:

1. برای تهیه خمیر پیتزا با شیر بدون خمیر مایه، ابتدا زرده تخم مرغ ها را با شکر و نمک در ظرف عظیمی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

2. سپس یک استکان شیر را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

3. حالا روغن مایع را به دیگر مواد بیفزایید.

4. درون ظرفی جداگانه، آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کنید سپس مخلوط آن ها را آرام آرام به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید.

5. همه مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.

6. روی یک تخته آرد بپاشید و خمیر را روی تخته ورز دهید تا جایی که به دست نچسبد.

7. این خمیر پیتزا بدون مخمر را داخل ظرف در داری قرار دهید و ظرف را به مدت 30 تا 45 دقیقه درون یخچال بگذارید و پس از این مدت زمان، خمیر را از یخچال بیرون بیاورید.

8. خمیر پیتزا با شیر شما آماده است. حالا می توانید کف ظرف نچسبی را چرب کنید و خمیر را کف آن پهن کنید و مواد پیتزای خود را روی آن بریزید…

کاربران عزیز؛ اگر شیر در دسترس ندارید می توانید طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست فوری و خوشمزه را نیز در خبرنگاران بخوانید و یک خمیر پیتزای نرم و لطیف تهیه کنید. نباید فراموش کنید که نظرات و پرسش های خود را پایین همین صفحه با کارشناسان ما در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 12 تیر 1400 بروزرسانی: 12 تیر 1400 گردآورنده: nagh.ir شناسه مطلب: 1639

به "طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر (با خمیرمایه و بدون خمیرمایه)" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر (با خمیرمایه و بدون خمیرمایه)" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر (با خمیرمایه و بدون خمیرمایه)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید