طرز تهیه نان پیاز
به گزارش ناق، این نان در واقع طعمی شبیه نان سیر دارد اما به روش سنتی تهیه می گردد تهیه خمیر این پیش غذا دو روش دارد یا اینکه خمیر چانه آماده را از نانوایی تهیه کنید و یا اینکه خودتان این خمیر را در خانه آماده کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته،نان پیاز با پیازچه از نان های خوشمزه ای است که همان طور که از اسم این نان پیداست در مواد آن از پیاز استفاده می گردد. نان پیاز یا همان کماج پیاز از نان های سنتی استان کرمان می باشد. نان پیاز بافت نرم و لطیفی دارد و به راحتی هم پخته می گردد.
مواد لازم نان پیاز
خمیر ورآمده | 1 چانه |
پیاز متوسط | 2 عدد |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه نان پیاز
- ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و آن را با خمیر خوب مخلوط کنید و سپس ورز بدهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و روی شعله قرار بدهید تا کمی گرم گردد.
- سپس تابه را از روی حرارت بردارید و خمیر را درون روغن بگذارید و پهن کنید تا خوب چرب گردد. سپس خمیر را برگردانید دوباره آن را با دست صاف کنید.
- تابه را روی شعله ملایم قرار بدهید و در آن را بگذارید و صبر کنید تا یک طرف آن سرخ گردد. سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف آن سرخ و مغز پخت گردد.
- میزان سرخ شدن بسته به سلیقه شما دارد.
انتشار: 22 آبان 1399
بروزرسانی: 22 آبان 1399
گردآورنده: nagh.ir
شناسه مطلب: 1204
به "طرز تهیه نان پیاز" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان پیاز"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید