مراقبت های تغذیه ای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی

به گزارش ناق، مادران باردار و شیرده که به بیماری کرونا مبتلا شده اند، باید مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهند.

مراقبت های تغذیه ای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری مهر، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مطلبی در مورد مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید 19 اعلام نمود: مادران باردار و شیرده ای که به بیماری کرونا مبتلا شده اند باید آب بدن به مقدار کافی تأمین گردد و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهند.

وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد استفاده گردد همچنین در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده گردد و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و پرچرب پرهیز گردد.

در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری گردد. میوه هایی همچون سیب و موز مفید است ولی میوه هایی مثل هلو و انجیر مصرف نگردد.

وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف گردد. از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده گردد.

مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده

- ارائه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد

معدنی

- افزایش دفعات وعده های غذایی

- تأمین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی

- استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 7 مهر 1399 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: nagh.ir شناسه مطلب: 1108

به "مراقبت های تغذیه ای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مراقبت های تغذیه ای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید