مراقبت های تغذیه ای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی
به گزارش ناق، مادران باردار و شیرده که به بیماری کرونا مبتلا شده اند، باید مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری مهر، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مطلبی در مورد مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید 19 اعلام نمود: مادران باردار و شیرده ای که به بیماری کرونا مبتلا شده اند باید آب بدن به مقدار کافی تأمین گردد و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهند.
وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد استفاده گردد همچنین در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده گردد و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و پرچرب پرهیز گردد.
در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری گردد. میوه هایی همچون سیب و موز مفید است ولی میوه هایی مثل هلو و انجیر مصرف نگردد.
وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف گردد. از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده گردد.
مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده
- ارائه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد
معدنی
- افزایش دفعات وعده های غذایی
- تأمین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی
- استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه
منبع: جام جم آنلاین