خاتمه دورکاری با فروکش کردن کرونا، کدام کشورها واکسیناسیون کارمندان را اجباری نموده اند؟

به گزارش ناق، در حالی که فرایند جهانی واکسیناسیون کرونا امید را برای بازگشت به زندگی عادی بیش تر نموده، دولت ها کوشش می نمایند با اتخاذ تدابیری شهفرایندان را از بی اعتنایی به واکسیناسیون بازدارند.

خاتمه دورکاری با فروکش کردن کرونا، کدام کشورها واکسیناسیون کارمندان را اجباری نموده اند؟

گروه علم و پیشرفت خبرنگاران، در حالیکه فرایند دنیای واکسیناسیون کرونا امید را برای بازگشت به زندگی عادی روشن نموده، دولت ها کوشش می نمایند تا با اتخاذ تدابیری شهفرایندان را از بی اعتنایی به واکسیناسیون بازدارند. کارشناسان تاکید می نمایند رعایت پروتکل بهداشتی از جمله واکسیناسیون همگانی از شروط لازم برای کنترل همه گیری و انتها پاندمی دوساله است؛ در این بین افرادی هستند که به هر علتی از تزریق واکسن خودداری می نمایند و دولت ها به ناچار طبق قوانین و قواعدی آنها را در چارچوبی قرار می دهند تا با این بی توجهی سلامت همگانی به خطر نیفتد.

ایتالیا

ایتالیا هفته گذشته قانون نوی را برای مبارزه با همه گیری تصویب نموده است که بر طبق آن همه کارکنان بخش خصوصی و دولتی بایستی گواهی سلامتی تایید شده دولت را تهیه نمایند. این گواهی نشان دهنده واکسیناسیون، تست منفی کرونا و یا گواهی نقاهت بعد از ابتلا به کوید 19 می باشد.

بر اساس قانون نو کشور ایتالیا، افرادی که این گواهی سبز را دریافت ننمایند، بدون پرداخت حقوق از کار برکنار خواهند شد. کارفرمایان موظف هستند از گواهی کارکنان خود اطمینان حاصل نمایند. بعلاوه نرم افزار موبایلی بدین منظور طراحی شده است که کارکنان در صورت دور زدن این قانون، مجبور به پرداخت جریمه خواهند شد.

مقامات دولتی می گویند این شیوه تا کنون بسیار پیروز بوده است و از ماه پیش که دولت این قانون را اعلام نموده است بیشتر از 500،000 نفر از کسانی که پیش از این در برابر واکسن مقاومت می کردند(تعدادی بیشتر از آنچه انتظار می رفت)، واکسیناسیون خود را انجام داده اند. ماریو رنا سخنگوی ارتش دولت ایتالیا و مسئول طرح واکسیناسیون این کشور می گوید:آمار مرگ و میر در حال حاضر به صورت میانگین 50 نفر در روز است و ما امیدواریم این مقدار به عدد صفر برسد.

در ایتالیا کارکنان بخش درمان و سلامت این کشور از اوایل بهار ملزم به دریافت واکسن کرونا شده بودند و ماریو دراگی، نخست وزیر تماس کارکنان بهداشتی واکسینه نشده با بیماران را غیرقابل قبول دانست. مقام های بهداشتی منطقه جنوب غربی کالابریا از تعلیق حقوق 16 نفر از مراقبان سلامت ازجمله پرستار، ماما و دامپزشک تا انتها سال میلادی جاری خبر داده و افزودند: این تعلیق مشروط به واکسیناسیون این افراد لغو خواهد شد.

آمریکا

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا 10 سپتامبر (19 شهریور) گفت که کارمندان دولت مرکزی باید واکسن کووید 19 را دریافت نمایند. بعلاوه بسیاری از کارفرمایان از کارکنان خود خواسته اند تا خود را واکسینه نموده و یا تست های هفتگی کرونا را انجام دهند. این قانون برای کسب وکارهای دارای کارکنان بیشتر از 100 نفر اعمال می گردد. از سوی دیگر بیمارستان متدیست هوستون استان تگزاس نیز واکسیناسیون کرونا را برای دو هزار و 500 کارمند خود از جمله پرستاران و دیگر کادر پزشکی اجباری نموده و در ماه ژوئن 153 نفر را به علت امتناع از دریافت واکسن کرونا اخراج کرد.

مقامات سانفرانسیسکو استان کالیفرنیا نیز اعلام نموده اند که عدم دریافت واکسن کرونا، مجازات انضباطی و حتی اخراج از کار را برای تمام کارمندان شهرداری در پی خواهد داشت.

کارت واکسن برای استفاده از فضای سربسته رستوران

شرکت مک دونالد، یکی از بزرگترین مجموع رستوران های فست فود آمریکا نیز گفته در رستوران های مک دونالد، فاکتورهای زیادی برای بسته شدن فضای سربسته رستوران ها لحاظ شده است که شامل آنالیز مبتلایان به کرونا در کشور، قوانین محلی و قوانین مربوط به کارگران نیز بوده است.

گوگل و فیس بوک اولین شرکت هایی که واکسن کووید-19 را اجباری کردند

گوگل و فیس بوک، دو شرکت بزرگ تکنولوژی دنیا، اوایل مردادماه گفتند که تمام کارکنان برای بازگشت به دفاتر این شرکت ها باید واکسینه شوند. گوگل اولین شرکتی بود که این موضوع را گفت و چند ساعت بعد فیس بوک نیز همین رویکرد را به اطلاع کارکنان خود رساند؛ اجبار و الزام واکسیناسیون برای کارکنان در قوانین فدرال، قانونی شناخته شده است. دادگاه ها اخیرا پفراینده هایی که از اجبار به واکسیناسیون در بیمارستان ها و دانشگاه ها اعتراض داشتند را رد نموده اند.

پس از اجباری شدن واکسیناسیون کارمندان شرکت های گوگل و فیس بوک، مایکروسافت نیز گفت همه کارمندان خود را ملزم خواهد نمود برای ورود به دفاتر آمریکایی این شرکت که در سپتامبر بازگشایی می شوند، به واکسیناسیون در برابر ویروس کرونا بپردازند.

اخراج 1400 کارمند

سخنگوی شبکه بهداشت و درمان نیویورک تأیید کرد که نورث ول هلث (Northwell Health)، بزرگترین ارائه دهنده خدمات بهداشتی استان نیویورک، 1400 کارمند را که واکسینه نشده اند اخراج نموده است. طبق دستور استانی که برای اولین بار در اواسط آگوست اعلام شد، بیمارستان ها و خانه های سالمندان می بایست تا 27 سپتامبر حداقل یک دز از واکسن کووید 19 را دریافت نمایند که با توجه به عبور ده روزه از مهلت آخر این قانون، تعدادی از افراد به علت سرپیچی کردن از واکسیناسیون اخراج شدند. بزرگترین ارائه دهنده خدمات بهداشتی در استان نیویورک گفت 1400 کارمند - کمتر از 2 درصد از کارکنان آن - از واکسیناسیون در برابر کرونا خودداری نموده و بنابراین مجبور به ترک شغل خود شده اند.

فرانسه

اولیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه ماه گذشته گفت که حدود 3 هزار نیروی کادر درمان این کشور به علت امتناع از دریافت واکسن کووید 19 قبل از انتها مهلت مشخص شده از سوی دولت، از کار تعلیق شده اند. وزیر بهداشت فرانسه تاکید نمود که تداوم مراقبت، امنیت در مراقبت و کیفیت در مراقبت روز گذشته در همه بیمارستان ها و مراکز دارویی-اجتماعی (با تعلیق کادر درمان واکسینه نشده) تضمین شد. در حال حاضر 84 درصد جمعیت بزرگسالان در فرانسه کاملا واکسینه شده اند. این کشور بعلاوه واکسیناسیون برای بچه ها بالای 12 سال و تزریق دُز سوم را برای افراد آسیب پذیر نیز شروع نموده است.

کانادا

شهر ونکوور به تازگی سیاست واکسیناسیون اجباری کووید 19 را برای کارکنان این شهر اعلام نموده است؛ این بیانیه می گوید سیاست نو گامی دیگر در جهت محدود کردن آثار کووید 19 بر جامعه است و با توصیه های مسئول بهداشت اجرا می گردد. طبق دستورالعمل صادر شده کارمندانی که رعایت نمی نمایند اجازه ورود به محل کار خود در شهر ونکوور را ندارند.

پل موچری از مدیران شهری ونکوور می گوید: سیاست واکسیناسیون اجباری به محافظت بیشتر از کارکنان شهر و عموم مردم در برابر این ویروس یاری می نماید؛ به طورکلی دولت کانادا خبر داده که تا انتها اکتبر (اوایل آبان) واکسیناسیون را برای کارکنان دولتی و کارکنان حمل ونقل الزامی خواهد نمود. واکسیناسیون کرونا از 13 سپتامبر (22 شهریور) برای مشاغلی مانند رستوران ها ضروری شده است.

انگلیس

از سوی دیگر دولت انگلیس نیز واکسن کرونا را برای کلیه کارکنان خانه های سالمندان از جمله پرستاران، کادر پزشکی و خدمه از ماه اکتبر (مهر/آبان) اجباری نموده است.

مت هنکاک، وزیر بهداشت انگلیس 26 خرداد گفت: این تصمیم پس از بحث و آنالیز دقیق برای محافظت از ساکنان خانه های سالمندان اتخاذ شده است. واکسیناسیون اجباری شامل کارکنان مراقبت های بهداشتی شاغل در بیمارستان های دولتی انگلیس نیز می گردد.

روسیه

در روسیه اگرچه عبارت واکسیناسیون اجباری به کار نمی رود، با این حال بعضی منطقه ها این کشور آن را اجرا می نمایند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گرچه مخالفت خود را با واکسیناسیون اجباری اعلام نموده، اما فرمانداران بعضی منطقه ها را برای الزام واکسیناسیون گروه های خاص شهفرایندان مختار نموده است.

در حال حاضر کارکنان بخش خدمات در سن پترزبورگ و مسکو ملزم به تزریق واکسن کرونا بوده و حداقل 60 درصد از کارکنان بخش های بانکی، هتلداری، حمل ونقل و خدمات عمومی پیش از 15 ژوئیه (24 تیر) واکسینه شده اند تا با جریمه های اقتصادی روبرو نشوند.

سوئیس

مردم سوئیس از 13 سپتامبر (22 شهریور) ملزم شده اند تا برای ورود به اغذیه فروشی ها، رستوران ها و باشگاه های پرورش اندام گواهی سلامت خود را ارائه دهند. این گواهی نشان دهنده انجام واکسیناسیون، گذراندن دوره نقاهت بعد از ابتلا و یا نتیجه منفی تست کرونا است.

یونان

دولت یونان نیز از سپتامبر واکسیناسیون را برای پرستاران خانگی و کارکنان بخش سلامتی اجباری نموده و تنها افراد واکسینه شده می توانند به سینما، تئاتر و دیگر اماکن سرپوشیده وارد شوند.

هلند

دولت هلند هم از 14 سپتامبر (23 شهریور) ورود به رستوران ها، باشگاه های شبانه و رویدادهای فرهنگی را منوط به ارائه گواهی واکسیناسیون کرونا نموده است.

عربستان سعودی

عربستان سعودی در ماه می، همه کارمندان بخش های عمومی و خصوصی را برای حضور در محل کار مجبور به دریافت واکسیناسیون کرد. بعلاوه برای ورود به همه بخش های خصوصی و دولتی، مراکز آموزشی و برای استفاده از حمل و نقل عمومی، واکسیناسیون اجباری خواهد بود. شهفرایندان سعودی برای خروج از کشور به دریافت دو دوز واکسن احتیاج دارند.

سریلانکا

سریلانکا گفت شهفرایندان برای سفر بین استان ها و برای مکان های عمومی از 15 سپتامبر (یک ماه پیش) به کارت واکسیناسیون احتیاج خواهند داشت.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 19 آبان 1400 بروزرسانی: 19 آبان 1400 گردآورنده: nagh.ir شناسه مطلب: 1814

به "خاتمه دورکاری با فروکش کردن کرونا، کدام کشورها واکسیناسیون کارمندان را اجباری نموده اند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خاتمه دورکاری با فروکش کردن کرونا، کدام کشورها واکسیناسیون کارمندان را اجباری نموده اند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید