خبرنگاران بودجه نظامی 740 میلیارد دلاری آمریکا در مجلس سنا تصویب شد

به گزارش ناق، تهران- خبرنگاران- سنای آمریکا با وجود تهدیدهای دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور لایحه بودجه نظامی این کشور موسوم به قانون ملی اختیارات دفاعی را تصویب کرد.

خبرنگاران بودجه نظامی 740 میلیارد دلاری آمریکا در مجلس سنا تصویب شد

به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، سنا جمعه شب این لایحه 740 میلیارد دلاری را با 84 رای موافق در مقابل 13 رای مخالف تصویب کرد.

جمهوری خواستار محافظه کار و دموکرات های لیبرال جزو 13 نفری بودند که به این لایحه رای منفی دادند.

هفته گذشته نیز مجلس کنندگان با 335 رای موافق در مقابل 78 رای مخالف این لایحه را تصویب کرده بود.

ترامپ تهدید کرده بود که در صورت تایید این لایحه در کنگره آن را وتو خواهد کرد.

یکی از دلایل مخالفت ترامپ با این لایحه آن است که پنتاگون ملزم می شود تا ظرف سه سال اسامی پایگاه ها و مراکزی را که نام مقام های دوران کنفدراسیون را دارند، تغییر دهد.

این لایحه همچنین خواستار متوقف شدن خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و آلمان شده و آن را به بعد از بررسی تاثیرات این کاهش نیرو موکول می کند.

لایحه دفاعی همچنین خواستار آن شده است تا ترکیه به دلیل خرید سامانه دفاعی اس-400 از روسیه تحریم شود.

با توجه به آنکه بیش از دو سوم اعضای هر دو مجلس کنگره به این لایحه رای موافق داده اند، احتمال می رود که در صورت رای گیری مجدد بتوانند وتوی ترامپ را خنثی کنند.

منبع: ایرنا
انتشار: 17 دی 1399 بروزرسانی: 17 دی 1399 گردآورنده: nagh.ir شناسه مطلب: 1321

به "خبرنگاران بودجه نظامی 740 میلیارد دلاری آمریکا در مجلس سنا تصویب شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران بودجه نظامی 740 میلیارد دلاری آمریکا در مجلس سنا تصویب شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید